Veilig betalen

Terug naar F.A.Q. CEK Gymnastics

 

Om de betalingen goed te kunnen laten verlopen werken wij met Shopifypay als onze betaalprovider. Via deze betaalprovider bieden wij de volgende mogelijkheden aan om te kunnen betalen:

-IDEAL,  met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden. IDEAL is een vaak gebruikt online betaalmiddel in Nederland

-Bankcontact/Mister Cash, met Bankcontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Bankcontact/Mister Cash is een algemeen geaccepteerde betaalwijze in België. De betaling start door het invoeren van het kaartnummer dat op de voorkant van de bankpas staat en de vervaldatum ervan. Vervolgens moet de betaling bevestigd worden via het beveiligingsmiddel van de bank van de klant. Bijvoorbeeld een paslezer met pincode. 

-SOFORT Banking, dit is een eenvoudig en veilige online betaalwijze. Betalen gaat eenvoudig via internetbankieren en is beschikbaar voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

-Giropay, is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen.

-Credit Card, is veilig online betalen waar en wanneer je maar wilt. Je kunt betalen met VISA of Mastercard, hierdoor is de aankoop ook nog eens verzekerd door creditcard maatschappij.

-Bankoverschrijving, Volg nauwkeurig de betaal instructie die je ontvangt. Afwijkingen in bedragen en/of omschrijvingen/referentie zorgen ervoor dat de betaalprovider het bedrag niet kan plaatsen. Het bedrag wordt dan weer terug overgemaakt.

-PayPal,  met een PayPal account geniet je volledige bescherming.

----------

Mocht het bovengenoemde om wat voor reden niet lukken, dan kun je altijd het bedrag overmaken via online bankieren. Je maakt zelf het totaalbedrag van uw bestelling over o.v.v. uw ordernummer. De verwerking van deze betaling duurt gemiddeld 2-5 werkdagen.

Bank:        RABOBANK
IBAN:        NL97RABO0377562467
BIC:          RABONL2U

CEK Gymnastics
Sedumweg 5
3343 LL Hendrik Ido Ambacht
The Netherlands
+ 31- (0) 78-6191000

-Betalen bij ophalen is niet mogelijk