Retoursturen en aanmelden

Terug naar F.A.Q. CEK Gymnastics

Klik hier om je retour aan te melden en/of te ruilen voor een andere maat.

Retour aanmelden en terugsturen of brengen

Bij je bestelling zit een retourbon. Vermeld bij commentaar het RMA nummer dat je ontvangt na het aanmelden van je retour. Het aanmelden van je retour kan eenvoudig en zonder dat je een account hoeft aan te maken.

Breng je retour terug naar de winkel van CEK Gymnastics of stuur je retour voldoende gefrankeerd op naar CEK Gymnastics, Sedumweg 5, 3343 LL Hendrik Ido Ambacht

Let op: 

Indien u verzend via PostNL, mailt u dan het track en trace nummer aan ons door en houdt zelf goed in de gaten of het bij ons of bij een afhaalpunt is afgeleverd. Als de retour bij een afhaalpunt is afgeleverd hebben wij de track en trace code nodig om het op te kunnen halen. Indien zij afleveren bij een afhaalpunt ontvangen wij hier namelijk geen bericht van via PostNL en wordt het pakket na een aantal dagen naar u teruggestuurd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de extra kosten die dan gemaakt moeten worden om het pakket dan alsnog bij ons afgeleverd te krijgen. Helaas is dit het beleid van PostNL.

Retourlabels Nederland kunnen via de track en trace e-mail eenvoudig worden besteld.

PostNL retourlabels van België naar Nederland kunnen hier worden besteld. 

DHL retourlabels van Duitsland naar Nederland kunnen hier worden besteld. Dit is uitsluitend mogelijk indien de originele bestelling ook is verzonden met DHL.