Pasmodellen

Terug naar F.A.Q. CEK Gymnastics

 

Pasmodellen turnkleding

Wij hebben verschillende kits met pasmodellen beschikbaar van onze turnmerken.

Deze pasmodellen zijn vaak effen pakken in de gewenste stofsoort. Maar nooit het exacte model dat jullie uiteindelijk willen. 

Daarom moeten deze pasmodellen altijd tegelijkertijd met een proefpak van het gewenste model besteld worden. Alleen op deze manier kun je goed inschatten of het proefpak gelijk valt met dezelfde maat van de pasmodellen. Soms valt het proefpak een maat groter of kleiner dan de pasmodellen. Je kunt hier dan rekening mee houden met de uiteindelijke bestelling.

Uiteraard blijft het een indicatie. Wil je liever een volledige maatserie bestellen van het gekozen turnpak dan kan dit uiteraard ook. De maten hiervan worden dan door de leverancier gegarandeerd.

Pasmodellen zijn voor zowel dames als heren beschikbaar.

Je betaald voor de pasmodellen een kleine bijdrage in de was- en vervangkosten.

Pasmodellen mogen 2 weken in jullie bezit blijven, daarna hebben wij deze weer nodig voor andere verenigingen. Ze mogen ongewassen retour gestuurd worden. De verzend- en retourkosten zijn voor eigen rekening.

Je kunt beschikbare pasmodellen hier bestellen. Staat jullie merk of model er niet tussen? Stuur dan een aanvraag info@cek-gymnastics.com.

Pasmodellen trainingspakken

Bij JAKO, ERIMA en CRAFT kunnen wij volledige maatseries van het door jullie gewenste model bestellen. Deze mogen jullie 3 weken in jullie bezit houden, daarna moeten de maten die jullie niet gaan bestellen retour naar JAKO, ERIMA of CRAFT.

Je betaald hiervoor de afgesproken prijs voor de kleding en de verzend- en retourkosten. De maten welke jullie niet nodig hebben worden na retour aan jullie gecrediteerd. De overige maten worden gebruikt in jullie definitieve bestelling.

Indien er geen bestelling volgt van de kleding dan wordt er een bedrag van € 29,95 berekend voor het lenen en retoursturen naar JAKO, ERIMA of CRAFT van de kleding.

Stuur je aanvraag voor de pasmodellen naar info@cek-gymnastics.com