GK Turnkleding

Terug naar de merken

 

GK Elite Sportswear heeft 1 van de grootste voorraad collecties ter wereld.

Of je nu een mouwloos turnpakje of een (wedstrijd) turnpakje met lange mouwen nodig hebt GK heeft het allemaal.

GK heeft een ruime collectie heren turnpakken welke standaard op voorraad hebben met bijpassende lange turnbroeken en turnshorts in 5 standaard kleuren. De heren turnpakken van GK worden standaard geleverd met de "boycut leg" een klein pijpje aan de onderkant i.p.v. het traditionele "badpak" model. 

Ook Special order turnpakken voor verenigingen zijn mogelijk, je kunt kiezen voor een bestaand design of een geheel eigen design.

De maat bepalen kan lastig zijn. De torso maat is de belangrijkste maat als het gaat om de juiste maat te bepalen. Je vindt al onze matentabellen hier.

GK heeft verschillende rhinestone crystal kwaliteiten zoals Premium Swarovski en standaard rhinestone crystals. Om de meeste voorraad turnkleding zitten Spanglez, een lichtgewicht goedkoper alternatief comfortabel om in te trainen.

De oranje selecties van DUTCH GYMNASTICS worden al vele jaren gesponsord door GK en CEK Gymnastics. Zij dragen de mooiste en innovatiefste turnkleding die je maar kunt bedenken.

Volg ons op Facebook of Instagram en mis niets! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gemiddeld 1 keer per 2 weken een nieuwsbrief. Vermeld je bij je aanmelding je geboorte datum dan ontvang je rond je verjaardag een leuke kortingscode. Een paar keer per jaar vind je in onze nieuwsbrief unieke kortingsacties!

WWW.CEK GYMNASTICS.COM de webshop voor turnpakjes voor meisjes en turnpakken voor jongens. Uiteraard hebben wij ook turnbroekjes, polsbandjes, turnleertjes, turnschoentjes, lusjes, sporttape, leuke cadeautjes, airtracks en nog veel meer!