ERIMA Teamwear

Terug naar de merken

 

100% TEAMSPORT

Wij zijn specialist op het gebied van de uitrusting voor teams, ploegen en complete verenigingen met sportkleding en accessoires. Of het nu gaat om voetbal, handbal, volleybal, tennis, atletiek, running, turnen, tafeltennis, korfbal, petanque of welke andere sport dan ook die wordt uitgeoefend in teamverband.

SNELLE LEVERING. ALTIJD.

In ons centrale magazijn zijn er voortdurend ruim3.5 miljoen producten op voorraad en klaar voor verzending. Ook bij bestellingen van grote aantallen. 

EENVOUDIG NABESTELLEN

Onze nieuwste collecties zijn maar liefst 4 jaar leverbaar. Tot wanneer een bepaalde collectie verkrijgbaar is, staat aangegeven in de catalogus.

OMVANGRIJK MATENSYSTEEM

Wij hebben sportkleding in specifieke kinder-, dames- en herenmaten (unisex). Dankzij het mis- & match-principe kun je ook verschillende maten combineren.

PREMIUMKWALITEIT

Onze producten onderscheiden zich door hun grote slijtvastheid en lange levensduur. Wat wij precies onder premiumkwaliteit verstaan lees je op de eerste pagina's van de catalogus.

JOUW ERIMA LEVERANCIER

....laat je onze collecties zien, helpt je bij het samenstellen van  de outfit voor jouw team en adviseert je ook over zijn service op het gebied van individualisering van je producten. Hij zorgt er ook voor dat je (na)bestellingen in order komen.

Bekijk hier onze folder