GIMAR special order turnpakken heren

Voorbeeld heren turnpakken

In de folders van Gimar vind je vele modellen heren turnpakken. Je kunt deze per stuk bestellen of gebruiken ter inspiratie voor een geheel eigen design voor jouw team.

2 verschillende modellen

Gimar maakt de heren pakken in een traditioneel model en een model met zo genaamde BOYCUT LEG, een klein pijpje in plaats van het traditionele badpak model.

Sublimatie techniek

Door de huidige sublimatie technieken kunnen de turnpakken zeer gedetailleerd gemaakt worden. Bijpassende lange turnbroek of korte turnbroek zijn uiteraard ook te bestellen.

Special orders

Gimar heeft geen heren turnkleding op voorraad, alle heren kleding wordt dan ook speciaal voor jou of jouw team gemaakt. Deze turnkleding is daardoor uitgesloten van ruilen/retour en annulering.

Sublimatie kwaliteit

De sublimatie stoffen van GIMAR zijn de meest duurzame (degelijke) sublimatie stoffen welke wij in ons assortiment turnkleding verkopen. Uiteraard, ook deze stof kan pilling vertonen, maar wel veel minder en veel minder snel bij normaal gebruik.

Bestellen?

Mail naar info@cek-gymnastics.com en vermeld het jaartal van de folder en modelnummer of stuur je design wensen in. Dan gaan wij voor je aan de slag!

Gimar heren turnkleding

 

Dutch
NL

[[recommendation]]