Dealer bestelling

Heb je een eigen bedrijf en wil bij ons inkopen?

Mail dan de volledige bedrijfsgegevens en contact gegevens naar info@cek-gymnastics.com voorzien van een business plan en in welke artikelen je bij ons wilt inkopen.

Wij  nemen dan z.s.m. contact met je op.

Beknopte voorwaarden

Gemiddelde verwachte bestelwaarde per maand € 1000,00. Indien dit niet gehaald wordt behouden wij ons het recht voor de dealer overeenkomst met ingang van het nieuwe jaar te beëindigen.

Voor iedere zending worden verzendkosten berekend.

Backorders worden met een volgende bestelling meegestuurd.

Bestellingen worden in de regel niet uit onze eigen voorraad gehaald, maar speciaal voor jou besteld bij de merken. Houdt daarom rekening met een levertijd voor voorraad artikelen van gemiddeld 2-4 weken. Voor special orders zie de orderbevestiging en factuur.

Bestellingen worden alleen na volledige betaling in behandeling genomen.

Bestellingen dienen online te worden geplaatst of op het betreffende bestelformulier.

Voor wijzigingen na plaatsing van de (online) bestelling wordt € 5,00 administratie kosten berekend. Annuleren van de nog niet betaalde bestelling is kosteloos.

Annuleren, ruilen en retourneren is niet mogelijk na betaling van de bestelling indien de artikelen niet in onze voorraad collectie (online) voor komen of speciaal voor jou worden samengesteld (special order, artikelen met naam enz.)

Annuleren, ruilen en retourneren na betaling van de bestelling van artikelen uit onze voorraad collectie (online) is mogelijk tegen een bijdrage van 20% indien dit meer dan 1 artikelen betreft van de betreffende  bestelling.  

Foto & afbeelding rechten zijn exclusief van de merken en/of CEK en mogen beperkt zonder aanpassingen worden gebruikt voor op de website Wil je afbeeldingen op andere wijze gebruiken dan moet dit aangevraagd worden. De merken en/of CEK moeten hier dan toestemming voor geven.

We are gymnastics