Wie zijn wij?

Over ons

Samen met mijn (in oktober 2020 overleden) man Enrico Visser ben ik in 1999 begonnen met CEK Gymnastics. Van een klein kamertje in huis, naar een garage, naar een kleine winkel, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een winkel van ruim 350m2 met alleen maar turnen. Samen met mijn trouwe medewerksters en mijn jongste zoon zetten wij ons bedrijf met dezelfde passie voor de turnsport voort als Enrico altijd heeft gehad. Ondanks deze 2 moeilijke jaren in 2020 en 2021 zijn wij blij iedereen vanaf 28 april 2021 weer te mogen ontvangen in onze winkel zonder afspraken. Uiteraard blijven wij de opgelegde maatregelen opvolgen om jullie en onze gezondheid te kunnen garanderen.

 

Waar je ons gezien kan hebben?

Naast de landelijke en regionale wedstrijden in Nederland zijn wij ook op vele grote evenementen in Europa aanwezig. In Nederland al jaren tijdens het Fantastic Gymnastics in AHOY Rotterdam. In Duitsland de DTB Pokal in Stuttgart. WK Turnen 2019 in Stuttgart. Wereld Gymnaestrada Dornbirn Oostenrijk juli 2019. Uiteraard staat de Wereld Gymnaestrada Amsterdam in 2023 ook al op onze kalender!

 

MVO – Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dat wil natuurlijk iedereen. Wij doen ons uiterste best rekening te houden met het klimaat. Daarom zijn wij al sinds 2016 volledig van het gas af, zijn alle lampen led lampen en proberen wij de zuinigste apparatuur aan te schaffen.

 

50|50 WORKCENTER ROTTERDAM

Dit is een onderdeel van het Leger des Heils waar wij inmiddels voor de kleinere houtbewerkingsprojecten een samenwerking mee zijn aangegaan. Hopelijk zien jullie hier in de toekomst meer producten van verschijnen.

 

Winkel Impressie CEK Gymnastics

Winkelimpressie April 2021

 Cynthia & Enrico

Links Cynthia Visser-Uijtdeboogaardt en Rechts Enrico Visser † 25/10/2020

 

 

Groepsfoto van alle medewerkers zodra Corona voorbij is volgt z.s.m.!

Dutch
NL

[[recommendation]]