GK Special order turnpakken heren

Voorbeeld heren turnpakken

In de folders van GK vind je diverse modellen heren turnpakken. Je kunt deze per stuk bestellen of gebruiken ter inspiratie voor een geheel eigen design voor jouw team.

Modellen

GK maakt de heren pakken in een model met zo genaamde BOYCUT LEG, een klein pijpje in plaats van het traditionele badpak model.

Sublimatie techniek

Door de huidige sublimatie technieken kunnen de turnpakken zeer gedetailleerd gemaakt worden. 

Shorts en lange turnbroeken

GK heeft een selectie aan standaard kleuren shorts en lange turnbroeken. Wij adviseren bij sublimatie in ieder geval 1 van deze kleuren terug te laten komen in de kleding.

Special orders

Wordt een turnpak speciaal voor de vereniging of jezelf gemaakt, dan zijn deze turnpakken uitgesloten van ruilen/retour en annulering.

Sublimatie kwaliteit

Er zijn verschillen kwaliteiten sublimatie stof. Wij laten de kleding altijd op subfuse stof sublimeren. Uiteraard is ook deze stof gevoelig voor pilling, maar minder dan de polytek stof. Pilling valt buiten enige garantie, omdat dit een gebruiks schade betreft.

Bestellen?

Mail naar info@cek-gymnastics.com en vermeld het jaartal van de folder en modelnummer of stuur je design wensen in. Dan gaan wij voor je aan de slag!

GK heren banner

Dutch
NL

[[recommendation]]