GK Special Order

De weg is lang, maar jij hebt MOED, PASSIE en COMMITMENT. Je werkt HARD je geeft nooit op. Jij streeft naar het HOOGST haalbare. Jij bereikt het ONMOGELIJKE. JIJ BENT EEN KAMPIOEN! ...YOU ARE GK...

Met meer dan 35 jaar ervaring en expertise heeft GK een legacy opgebouwd die toegewijd is aan het harde werken, de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van turnsters over de hele wereld. Met onze onovertroffen pasvorm en aandacht voor detail ondersteunt GK turnsters op elk niveau. GK, the choice op champions!

Door GK te kiezen, kan je het volgende verwachten:

UNSURPASSED FIT

Onze 4-way stretchstoffen en onze gepatenteerde pasvormformule zullen een turnpakje met een ongekende pasvorm opleveren. "Worlds best FIT"

MADE IN THE USA

Alle special orders worden gemaakt in de GK fabriek in Reading, PA. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit en service garanderen.

ULTIMATE SATISFACTION

Onze ongelooflijke klantenservice is er om u te helpen en om eventuele vragen te beantwoorden tijdens en na het bestel en het uitlever proces.

 

 

De Special Order collectie van GK

Ben jij op zoek naar een bijzonder ontwerp waardoor jouw team gelijk opvalt?

Onze "style-advisors" kunnen je helpen met het samenstellen van een special order turnpakje met lange mouwen.

Samen kiezen we de stoffen uit, bepalen we de kleuren en de hoeveelheid strass.

Kortom het turnpakje wordt geheel naar de wensen van jouw team gemaakt.

(Bekijk hier de hele collectie)

 

GESUBLIMEERDE TURNPAKKEN van GK

Het was nog nooit zo eenvoudig om je eigen unieke teamlook te creëren. Naast een volledig eigen getekend turnpakje, kan je ook kiezen voor één van onze 14 voorgeprogrammeerde gesublimeerde illustraties.

Kortom predesigned, je hoeft alleen nog maar de kleur in te vullen en wij maken jouw mouwloos turnpakje of turnpakje met lange mouwen, naar jou wensen. 

Sublimatie is een snelle en eenvoudige manier om uw eigen ontwerp te maken en jouw team op te laten vallen op de wedstrijdvloer.

Bekijk alle mogelijkheden hier

 

SBE, predesigned Sublimatie Turnpakken

 

CREATING YOUR OWN TEAM LOOK HAS NEVER BEEN SO EASY.

Choose one of our 14 PRESET SUBLIMATION DESIGNS. Decide if you want a package with long sleeves or a sleeveless. Choose the fabric, HOLOTEK or SUBFUSE. Then choose your design and indicate which colors you want to use. You are almost done now. Some clubs want their team name on the design, this can be in the artwork or with "bling."

MINIMUM: 12 pieces on first orders, repeat orders are possible per piece.

 

SBG, jij bepaalt, jij tekent jouw design

Hoe cool is dit, jij tekent (designed) je eigen team turnpakje, en GK produceert die pakjes. Je krijgt dan het beste van 2 werelden. Jouw design en de ongekende pasvorm van GK gecombineerd in een fanatastisch turnpakje.

Hoe werkt het?

Thuis doe jij inspiratie op, en tekent wat jij wilt zien. Je mailt dit naar info@cek-gymnastics.comWij communiceren vervolgens met de grafisch vormgevers. Zij zullen proberen jou wensen zou goed mogelijk te vertalen tot een design op papier. Als jij dit ontwerp (soms na een paar revisions) goedkeurt, kunnen we verder. Er wordt nu een blanket gemaakt zodat we de kleuren in het echt kunnen zien. Als deze ook akkoord zijn gaan er in de fabriek diverse afdelingen aan de slag om het pakje te produceren. 

Na de productie zullen wij zorg dragen voor de transport, invoer en de uiteindelijke levering van de turnpakjes.

MINIMUM: 12 stuks op bij eerste bestellingen, nabestellingen zijn per stuk mogelijk.

 

Wil je meer informatie, designs of prijzen?

We begrijpen als geen ander dat het heel lastig is om zelf iets te tekenen. Je hoeft echter geen teken wonder te zijn, als je bijv. je inspiratie, schetsjes naar ons mailt kunnen wij kijken wat we voor je kunnen uitwerken met de grafische vormgevers van GK.

Wil jij meer informatie of hulp bij het designen van je eigen club turnpakje, neem dan snel contact op met onze professionele customer service. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 

Dutch
NL

[[recommendation]]