ACRO Kleding

Dames ACRO pakken

Jij wilt graag een geheel zelf verzonnen ACRO turnpakje? Download dan 1 van onderstaande designs, kleur ze in en mail de tekening naar info@cek-gymnastics.com. Vermeldt in de e-mail het benodigde aantal (minimaal 2), de gewenste stofsoort en of je het ACRO turnpakje inclusief strass geleverd wilt hebben. Wil je het pakje mouwloos of met een kort mouwtje? Geef dit dan duidelijk aan. Let erop dat het ingediende design geen copy is van een ander. Designs vallen onder een vorm van auteurs recht.

Je ontvangt dan binnen 2 weken een tekening en een prijs ter goedkeuring. De levertijd na goedkeuring van de tekening en betaling van de bestelling is gemiddeld 8-10 weken.

Indien je eerst wilt passen kom dan langs bij ons in de winkel. Hier hebben we verschillende voorbeeld modellen in verschillende maten. Gimar valt erg smal. Wij raden dan ook aan minimaal 2 maten groter te bestellen dan je eigen kleding maat.

Een Custom Design wordt speciaal voor jou en je ACRO partner(s) gemaakt en is daardoor uitgesloten van ruilen/retour en annulering.

Download hier Design 1

Download hier Design 2

Download hier Design 3

Prijsindicatie voor deze designs volledig gesublimeerd (exclusief strass) is € 149,95 per stuk, bij bestelling vanaf 2 stuks. Dubbel laags rokje zodat ook de binnenzijde kan worden gesublimeerd heeft een meerprijs van € 20,00. 

Liever een catsuit of iets totaal anders? Stuur je tekening in en je ontvangt vrijblijven een prijsopgave!

Heren ACRO tenue's

Prijsindicatie heren set € 200,00-€ 249,95 volledig gesublimeerd. Zie hier een aantal tekenvoorbeelden. Je stuurt jouw tekening naar info@cek-gymnastics.com en ontvangt een tekening ter goedkeuring.

Acro 1  Acro 2

Dutch
NL

[[recommendation]]